Ignite is een wereldwijde presentatietrend, waarbij presentaties steeds 5 minuten duren. Bij Ignite sessies wordt gebruikt gemaakt van precies 20 slides, ofwel iedere 15 seconden 1 slide. De slides volgen elkaar automatisch op, treuzelen is dus geen optie!

Ignite  GD9A8382

Marcel Rosbergen heeft namens Expoints een Ignite sessie verzorgd over het innovatieve NPS Dashboard bij Nationale-Nederlanden. Daarnaast waren er nog 8 andere Ignite sessies die ieder het NPS programma van Nationale-Nederlanden vanuit een andere invalshoeken belichtten. Boeiende en persoonlijke verhalen die we je niet willen onthouden.

Erik
Erik Westerling

Een Ignite over trots. Maak klanten echte mensen met families die dichtbij staan. Je moeder is ook een klant van NN. Via de dagen van de klantbeleving is dit tastbaar gemaakt.

Floske
Floske Weehuizen

Een Ignite over het geheim van succes. Een mooie vergelijking met verschillende topsporters. Het geheim? Just do it.

Marcel
Marcel Rosbergen

Een Ignite over het voertuig dat moest worden gebouwd om NPS te vervoeren. Een voertuig met gaaf dashboard, exclusiviteit, persoonlijkheid en vooral veel fun! Maak het leuk en het gaat vanzelf!

Wouter
Wouter Steenbreker

Een Ignite over persoonlijke en organisatorische barrières. Een mooie vergelijking met situatie uit WOII waar barrières mbt voedsel moesten worden overwonnen.

Aneta
Aneta Dzwigala

Zeer persoonlijke Ignite over een situatie die niet twee keer kan voorkomen in het leven. Mooi begin in het Pools waardoor het publiek direct gegrepen werd. Haar lerend vermogen helpt haar te ontsnappen aan het donkere bos van NPS.

Robbert
Robbert Veltman

Een verrassende Ignite die ons leert dat een combinatie van de Franse en de Engelse tuin een perfecte proeftuin oplevert waarin allerlei initiatieven kunnen worden getest.

Robertsluis
Robert van Sluis

Een externe Ignite over fotografie. Zoals het spreekwoord als zegt: een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Emotie komt veel beter over op foto dan in woorden.

Jacqueline
Jacqueline van Waardhuizen

Een persoonlijke Ignite over MBO opleiding die is ontwikkeld voor Contactcenter medewerkers. Een win-win situatie voor medewerker en organisatie.

Ton
Ton te Riele

Een bijzondere Ignite over Rotterdam en haar architectuur. Hoe architectuur de sfeer bepaalt en hoe je dit ook kunt toepassen in een organisatie.