80 jaar warmte-innovatie

Bedrijf: Remeha
Contactpersoon: Cor van den Heuvel
80 jaar warmte-innovatie

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee het in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Het veilig en storingsvrij functioneren van (wand)ketels is voor Remeha een zaak van het hoogste belang. Dit besef is in alle disciplines en in vele regelingen, normen en diensten terug te vinden. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden dan is Remeha in staat hier snel en adequaat op te anticiperen, want Remeha biedt meer dan alleen hoogwaardige verwarmingsproducten. Er wordt ook gestreefd naar een hoge kwaliteit in de overall dienstverlening.

Om de kwaliteit van de eigen dienstverlening (en die van haar partners) op continue basis te kunnen monitoren wordt iedere consument na plaatsing van een nieuwe ketel en na een eventuele storing van een ketel gevraagd om feedback. Deze feedback stelt Remeha in staat haar dienstverlening jaar op jaar naar een (nog) hoger plan te tillen.

« Terug naar overzicht