Allianz Global Assistance

Bedrijf: Allianz Global Assistance
Contactpersoon: -
Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en telt meer dan 13.000 medewerkers, die samen 58 talen spreken. We zijn aanwezig met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Dus ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan. Samen met ruim 400.000 dienstverleners én een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar we geen eigen vestiging hebben, staan we dag en nacht voor je klaar.

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´. Met onder andere een eigen professionele alarmcentrale en schadeafdeling ben je bij Allianz Global Assistance verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Zowel voor, tijdens als na jouw reis. Samen met Expoints worden klanten na relevante contactmomenten gevraagd om hun ervaringen te delen. Op continue basis worden klanten gevraagd feedback te geven over de ervaringen met persoons- en vervoershulpverlening, naar aanleiding van contact met het Serviceteam, na het indienen van een claim en over het behandelen van eventuele klachten.

Op dagelijkse basis wordt op basis van deze feedback desgewenst contact opgenomen met de klant. Daarnaast worden deze resultaten meegenomen om verbeteringen in de organisatie in kaart te brengen en de klantgerichtheid daar waar mogelijk te optimaliseren. 

« Terug naar overzicht