Bosman zorgt ervoor

Bedrijf: Bosman
Contactpersoon: Pieter-Jan Jongeling
Bosman zorgt ervoor

Bosman Medische Hulpmiddelen is specialist als het gaat om de verzorging en toepassing van  medische hulpmiddelen op het gebied van diabetes-, wond-, stoma- en continentiezorg. We bieden particulieren en zorgprofessionals  een compleet assortiment medische hulpmiddelen. Hierbij gaat onze dienstverlening verder dan enkel het verzorgen van bestellingen.

Onze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. In samenspraak met de zorgprofessional bieden we uitstekende service, persoonlijke begeleiding op maat volgens behandelplan, snelle en discrete levering, en verzorgen we tevens de gehele financiële afwikkeling met de zorgverzekeraars.

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg slimmer, beter en eenvoudig ingericht kan worden. Om dit te realiseren werken wij vanuit onze specialiteit nauw samen met elke discipline die zich inzet voor de patiënt. En daarbij is de visie en de mening van de zorgprofessional van belang, maar ook die van de patiënt, namelijk onze particuliere klant. 
Om hier invulling aan te geven hebben wij Expoints en ANNO1974 benaderd. Samen zijn we intensief onderzoek gaan doen naar de waardering van onze dienstverlening. Komen wij onze beloftes wel na?

Door deze ‘continue klantfeedback’ opgezet door Expoints, ontvangen wij nu dagelijks reacties van klanten. Wij zien elke dag dus hoe we het doen en wat klanten van ons vinden. Op deze manier kunnen wij onze organisatie optimaal aan laten sluiten op de wensen en behoeften van onze klant. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

« Terug naar overzicht