Duurzame mobiliteitsprovider

Bedrijf: Terberg Leasing
Contactpersoon: Jean Huijten
Duurzame mobiliteitsprovider

Terberg Leasing heeft een sterke positie in de markt voor personen- en bedrijfswagenleasing. Een lange ervaring, grote kennis, klantgerichte houding en innovatieve attitude maken dat Terberg Leasing tevens is staat is om juist in het huidige tijdsgewricht te groeien. In 2015 wil de organisatie bekend staan als weliswaar niet de grootste, maar wel de meest innovatieve, duurzame en gewaardeerde (kwaliteit) autoleasemaatschappij van Nederland.

Mobiliteit is inmiddels een menselijke basisbehoefte. Terberg Leasing wil in die behoefte voorzien, waarbij rekening wordt gehouden met een veranderende klantbehoefte. Dit betekent voor Terberg dat 'oplossingen' belangrijker worden dan louter 'leaseproducten'. Een klantgerichte houding is hierbij van essentieel belang. Om enerzijds continu zicht te hebben op de veranderende wensen van de klant en anderzijds op de waardering die de klant heeft voor de wijze waarop Terberg Leasing invulling geeft aan deze veranderende wensen, wordt de klant op een aantal vaste momenten gevraagd zijn feedback te geven. Deze momenten zijn momenteel: aflevering van de auto, regulier onderhoud, schade en pech.

Terberg Leasing is met behulp van klantfeedback in staat, tezamen met haar klanten en business partners (autobedrijven, schadeherstellers, bergers etc.) zorg te dragen voor de juiste 'oplossingen' voor haar berijders in binnen en buitenland.

« Terug naar overzicht