Grootste NPS Programma

Bedrijf: Nationale-Nederlanden
Grootste NPS Programma

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. De combinatie van 6.000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt Nationale-Nederlanden in staat de beste oplossing voor haar klanten te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die dagelijks ingezet wordt om klanten optimaal te bedienen. Hierbij staan duidelijkheid en transparantie hoog in het vaandel.

NPS Programma

Expoints faciliteert voor Nationale-Nederlanden het complete NPS Programma. Het NPS Programma wordt als uitgangspunt gebruikt voor continue verbetering van de dienstverlening van de organisatie. Het NPS Programma van NN is een van de grootste en meest uigebreide NPS Programma's van Nederland.

De dienstverlening van Expoints behelst niet alleen het faciliteren van het continue feedbackproces, maar ook de rapportage en visualisatie van de resultaten middels online en offline rapporten, infographics en analyses. Centraal staat een 'custom made' dashboard. Uiteraard voorzien we Nationale-Nederlanden doorlopend van advies inzake de inbedding van het continue feedbackproces in de organisatie. 

 

 

« Terug naar overzicht