Klantervaringen

Met gepaste trots presenteren wij de feedback die wij van onze klanten ontvingen. Overall waarderen klanten onze dienstverlening met het Rapportcijfer 8,4 en onze Net Promoter Score is 49.

Uitstekend

Expoints is een club die je steeds op weg helpt naar verdere verbeteringen.

Onze organisatie is blij met de info die we via Expoints over onze klanten krijgen. Het is mooi om te zien dat je steeds weer kunt verbeteren en dat Expoints daar graag in meedenkt. Als je klantgericht wilt werken is klantfeedback onontbeerlijk en met Expoints hebben we een goede partner die ons scherp houdt en met ons werkt als of ze onderdeel zijn van onze organisatie.

Rapportcijfer:  9
Terberg Leasing
Jean Huijten

Uitstekend

Sparringspartner.

Mijn ervaring met Expoints is dat zij geen standaard uitvoerende partner zijn, maar meedenken bij vraagstukken en altijd op zoek zijn naar vernieuwingen. Zij zijn altijd bereikbaar en leveren snel!

Rapportcijfer:  10
Nationale-Nederlanden
Dhr. Graaf

Uitstekend

Zeer fijne samenwerking met Expoints. 

Mijn ervaring met Expoints is bijzonder positief. Met name de flexibiliteit, persoonlijke benadering, snelheid van handelen het proactief meedenken kan ik erg waarderen. Ik werk dan ook graag samen Expoints en beveel Expoints dan ook van harte aan!

Rapportcijfer:  9
Nationale-Nederlanden
W. van Grasstek