Klantervaringen

Met gepaste trots presenteren wij de feedback die wij van onze klanten ontvingen. Overall waarderen klanten onze dienstverlening met het Rapportcijfer 8,4 en onze Net Promoter Score is 49.

Goed

Expoints, Flexibel en Klantgericht.

"Als Customer Intelligence partij van een bedrijf als klant bij Expoints is de schakel tussen onze aanlevering, Expoints zijn Afname van de onderzoeken en het retourneren van de data voor vervolg rapportage en analyse de kern van onze samenwerking. De schakel tussen aanlevering van contacten en het terugkrijgen van data ben ik enorm te spreken over de flexibiliteit en snelle schakeling met de partij om zaken aan te passen en door te voeren. Ook het meedenken van de beste oplossing binnen onze eigen inrichting binnen het bedrijf is een klantgerichte insteek."

Rapportcijfer:  8
Eneco
Harold van Schouwen

Uitstekend

Uitstekende tool!

Uitstekende tool waarmee je een goed inzicht krijgt over de behaalde resultaten. De analyse kracht in de tool geeft prima aan wat goed gaat en wat misschien toch nog beter kan. De support en flexibiliteit is kenmerkend en is een 10 waard!

Rapportcijfer:  9
Oxxio
René de Jong

Uitstekend

Samen sterk voor onze klanten. 

Expoints helpt ons door het geven van (persoonlijk) advies EN met een goed systeem inzicht te krijgen in de klanttevredenheid en het verhogen van deze klanttevredenheid. Samenwerking is erg prettig waardoor we samen sterk staan voor onze klant.

Rapportcijfer:  9
Care Autoschade
Nicole Evertse-Huijben