Cassy Smits

Cassy Smits

Experience Manager

085 87 72 406

Bekijk mijn profiel

 

Hallo! Mijn naam is Cassy en heb in 1990 mijn eerste stappen in Helmond mogen zetten. Als kind ben ik naar Nuenen verhuisd, waar ik later ook mijn huidige vriend heb leren kennen. Inmiddels zijn wij zelf ook in Nuenen gesetteld en is het ‘huisje-boompje-beestje’ compleet met onze lieve en zéér energieke hond.

Na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen in Nijmegen besloot ik om eerst nog wat van de wereld te zien, voordat ik mijzelf op de arbeidsmarkt stortte. Ik had namelijk al een half jaar in het geweldige Sevilla gestudeerd en wilde me nog niet vastpinnen in Nederland. Dit heeft mij in India en Nepal gebracht, waar ik vrijwilligerswerk gedaan heb. Ik heb hier ontzettend genoten en heb mijzelf ook goed leren kennen. Ik heb onder andere geleerd dat ik iets voor een ander wil betekenen, dat ik iets wil kunnen toevoegen voor anderen.

Deze drang om van waarde te zijn voor anderen, heeft er dan ook mede voor gezorgd dat ik bij Expoints terecht ben gekomen. Hier ben ik begin 2016 gestart als Trainee Experience Manager en ga elke dag met veel plezier naar het kantoor.

Ik hoop dat ik met mijn flinke dosis enthousiasme, humor en betrokken karakter, mijn collega’s en klanten kan ondersteunen en hen blij kan maken. Want een lach werkt aanstekelijk en ik kan het weten!