Joost Verstegen

Joost Verstegen

Senior Experience Manager

085 87 72 406

Bekijk mijn profiel

 

 

Hallo!

Ik ben Joost, geboren en getogen in Teteringen en momenteel woonachtig in Breda. Hier woon ik samen met mijn vrouw, onze hond Molly en sinds oktober 2018 onze dochter Sara, waar ik trotse vader van ben!

Ik ben begonnen met een studie CommerciĆ«le Economie aan de Fontys Hogeschool waarna ik ben begonnen aan de master Marketing Management te Tilburg. Na het afronden van mijn master ben ik in oktober 2013 begonnen bij Expoints. Allereerst als trainee maar later in de rol van Experience Manager. Eind 2016 heb ik een paar maanden een uitstapje gemaakt naar een andere werkgever. Dit bleek niet de gewenste uitdaging te zijn maar hierdoor ben ik wel achter mijn interesses gekomen. Sinds april 2017 ben ik weer terug op het oude nest (Expoints kan gewoon niet zonder mijšŸ˜‰), wat gelukkig nog steeds goed voelt!

Mijn grootste passies zijn voetbal en reizen. Zuid-Afrika, Canada, Zanzibar, Amerika, Nieuw-Zeeland en nog vele andere landen hebben al grote indruk op me gemaakt maar er staan nog veel landen op mijn bucketlist waar ik heen wil! Nog een tip waar ik Ć©cht heen moet? Laat het me weten!

Groet,

Joost