Mara van der Lee

Mara van der Lee

Experience Manager

085 87 72 406

Bekijk mijn profiel

 

Leuk dat je op ‘lees meer’ hebt geklikt!

Sinds begin 2016 maak ik met veel plezier deel uit van het Expoints team, een dynamisch, enthousiast en bovenal gezellig team.

Mijn studentenleven begon ik op de opleiding Commerciële Economie. Vier jaar later besloot ik mijn kennis te willen verbreden in het vakgebied communicatie. Dat deed ik met de master Communicatie & Beïnvloeding van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen.

Het werkende leven begon ik vervolgens als Marketing- en Communicatiemedewerker. Na hier wat ervaring te hebben opgedaan vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze vond ik bij Expoints!

Dagelijks mag ik me bij Expoints bezig houden met alle facetten van klantfeedback, met maximale klantgerichtheid als groter doel. De passie voor klantgericht ondernemen zit hier in het DNA. En ik kan je vertellen, het werkt aanstekelijk 😉

Ik hoop met mijn creativiteit, inlevingsvermogen en door gewoonweg mijn handen uit mijn mouwen te steken voor alle mooie klanten van Expoints een meerwaarde te zijn in klantbeleving. Samen gaan we voor enthousiaste klanten!