Petra Smets

Petra Smets

Experience Manager

085 877 24 06

Bekijk mijn profiel

 

Hoi! Ik ben Petra Smets en ben in 1990 geboren in het kleine Riethoven. Al snel had ik door dat ik meer wilde zien en ben ik in 2006 voor een jaar naar de Verenigde Staten vertrokken. Dit was een erg mooie ervaring waar ik veel heb geleerd over mezelf en de andere culturen.

Daarna heb ik in Tilburg de bachelor en master organisatiewetenschappen gevolgd en, natuurlijk, waar mogelijk ook in het buitenland gewoond. Voor mijn minor heb ik een half jaar lang in Madrid gestudeerd en na mijn afstuderen heb ik tien maanden Engelse les gegeven in  Bogotá, Colombia. De waardering die ik hiervoor kreeg heeft mij doen inzien dat ik het belangrijk vind om anderen te helpen. 

Inmiddels ben ik gesetteld in Eindhoven en maak ik per oktober 2018 deel uit van het enthousiaste en gezellige team bij Expoints! Ik vind het belangrijk dat organisaties weten hoe klanten hen ervaren en wil daarom graag organisaties ondersteunen om klantgericht te werken. Daarnaast kan ik mijn analytische skills inzetten om zo van meerwaarde te zijn voor onze opdrachtgevers.