Ruby-Ann Malcontent

Ruby-Ann Malcontent

Senior Experience Manager

085 87 72 406

Bekijk mijn profiel

 

Ik ben geboren op 25 mei 1971 en daarmee de oudste van het team. Maar eerlijk gezegd, zo voelt het niet!

Ik heb Toeristisch Management gestudeerd en na mijn studie ongeveer 10 jaar werkzaam geweest in de reisbranche van Reisadviseuse tot Office-manager. Vanaf 1990 tot 2000 heb ik de mooiste reizen gemaakt. De landen die mijn hart hebben gestolen zijn Zuid-Afrika, Australie, Azie en Cuba. Enthousiaste klanten creeer je immers door persoonlijk advies vanuit je eigen ervaring. Met veel plezier kijk ik terug naar deze periode!

Vanaf 2001 tot 2015 ben ik in verschillende rollen werkzaam geweest bij Carglass. In alle rollen was klantenthousiasme het centrale thema. In die jaren is Carglass getransformeerd van een procesgerichte organisatie naar een klantgerichte organisatie.

Inmiddels ben ik wat rustiger geworden met reizen en staat Frankrijk in mijn Top 3 favoriet en dat heeft een goede reden. Ik ben inmiddels de trotse mama van 2 prachtige dochters Anouck (2010) en Nynke (2014) en woon samen met mijn man Marcel in het prachtige dorpje Leende. Dit is ons thuis waar we graag rondhangen. Als we kunnen trekken we erop uit naar buiten, te voet of per fiets.

Verder ben ik altijd vrolijk, sta ik enthousiast in het leven en altijd in voor een dansje!